Hva koster nettsider?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jeg forstår at det kan være forvirrende å innhente tilbud på nettsider.

Prisene kan variere fra 2 000 kr til flere hundretusener, selv for enkle nettsteder. Og hva er egentlig inkludert i prisen? Noen tilbyr nettbutikk-funksjonalitet som standard, mens andre tar ekstra betalt for det. Det er lett å bli forvirret.

Pronto by Pixeldust har en nettsidepakke-oversikt der du kan se hva prisene innebærer.

Under 20 000 kr:

Noen ferske frilansere kan tilby å lage nettsider for noen tusenlapper. Dette kan være aktuelt hvis du er villig til å gjøre mye av jobben selv. Det er sunt å ha litt skepsis til svært lave priser, da det kan føre til problemer på sikt. Misforståelser og ustabile nettsteder er ikke verdt de få tusenlappene du sparer i utgangspunktet. Jeg har tatt over mange slike nettsteder, der det bare har blitt kaos i plug-ins og sider som blir indeksert av Google. Noe som blant annet gjør at rangeringen i Google svekkes og som gjør at nettstedet er enda mer utsatt for hacking og spamming.

Pronto by Pixeldust-løsningene er laget av en webdesigner og front-end utvikler som har bred og lang erfaring innenfor faget og WordPress, og derfor er det trygt. Det er ikke tatt i bruk ferdige Themes, men bygget et så rent som mulig nettsted med Elementor Pro. Elementor Pro er anerkjent og velprøvd sidebygger, som også er brukervennlig for «ikke-så-tekniske». Mine priser starter på 19000,- eks mva + webhotell/vedlikeholdsavtale. Sjekk ut Basic.

Nettsider til 20 000 kr – 60 000 kr:

For frilansere og mindre byråer kan dette prisnivået gi deg et greit resultat, spesielt hvis du trenger noe enkelt. Her er det vanligvis mulighet for å komme med innspill og endringsforslag underveis i prosessen.  Forvent ikke mer enn standard funksjonalitet til denne prisen. Hvis du har et enkelt behov, som for eksempel presentasjon av tjenester og kontaktinformasjon, kan dette være tilstrekkelig.

Pronto by Pixeldust-løsningene kan tilby malbaserte nettsider til denne prisen. Denne løsningen heter Basic og Plus.

Nettsider til 60 000 kr – 150 000 kr:

På dette prisnivået handler det ikke bare om å lage en vakker nettside, men også om å løse reelle forretningsproblemer. Investeringen kan være verdt det hvis det fører til økt salg eller bedre effektivitet. Designere og utviklere vil gjerne gjennomføre workshops, undersøkelser og innsiktsfaser for å kartlegge behovene til din virksomhet og målgruppen din.

Prisen kan også inkludere tjenester som analyse av eksisterende nettside, brukerintervjuer, definering av visuell identitet, SEO-optimalisering, innholdsmarkedsføring og mer. Dette er vanligvis en investering for å sikre at nettsiden er godt tilpasset dine behov og vil vare i mange år.

Pronto by Pixeldust-løsningene kan tilby skreddersydde nettsider i dette prisnivået. Denne løsningen heter Premium.  

Nettsider over 150 000 kr:

Hvis du har store ambisjoner, spesielle behov eller ønsker en helt unik og stor nettside, kan prisen overstige 150 000 kr. Dette kan være aktuelt hvis du ønsker spesialtilpasninger, integrasjoner med andre systemer, eller avansert funksjonalitet.

På dette nivået får du tilgang til erfarne fagpersoner og spesialisert kompetanse. Prisen reflekterer den ekstra innsatsen som kreves for å levere en skreddersydd løsning av høy kvalitet.

Pixeldust kan tilby skreddersydde nettsider i dette prisnivået. Sjekk ut Pixeldust.no for mer informasjon.

 

Flere saker innen nettsider og design

Pronto by Pixeldust

Med Pronto Basic & Plus får du den fordelen av å ha en nettside som er raskt utviklet, men samtidig opprettholder høy kvalitet og estetisk appell. Dette gir deg muligheten til å komme raskt på nettet med en nettside som er både profesjonell og imponerende.

Pronto Premium er «toppmodellen» innenfor Pronto-tjenesten. Jeg ønsker å tilby deg det beste av begge verdener – skreddersydde nettsider som er satt opp i et godt system for å sikre en rask og effektiv prosess. Med Pronto Premium vil vi sammen jobbe for å oppnå Deres mål og få den nye nettsiden Deres på plass så raskt som mulig.