Introdusering av malbaserte nettsidepakker i WordPress

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi er glade for å presentere vårt nye konsept med malbaserte nettsidepakker i WordPress: Basic, Plus og Premium

Vi har utviklet tre forskjellige alternativer for å imøtekomme ulike behov og budsjett. Våre pakker inkluderer Basic, Plus og Premium, som gir deg fleksibilitet og valgmuligheter når det gjelder å få din nettside opp og kjøre.

  • Basic: Enkel, rimelig og rask på nettet
  • Basic-pakken er ideell for de som ønsker en lavterskel nettside med en rask implementering. Denne pakken gir deg en enkel og ren design som passer til forskjellige bransjer. Den er rimelig og passer for nyetablerte bedrifter, frilansere eller enkeltpersoner som ønsker å ha en tilstedeværelse på nettet uten å måtte investere mye tid eller penger. Basic-pakken gir deg et solid fundament for å markedsføre deg selv eller din virksomhet online.
  • Plus: Basic med blogg og FAQ
  • For de som ønsker å utvide funksjonaliteten til nettsiden sin, tilbyr vi Plus-pakken. I tillegg til de grunnleggende funksjonene i Basic-pakken, inkluderer Plus-pakken også en bloggløsning og en FAQ-seksjon. Dette gir deg muligheten til å dele kunnskap, nyheter og oppdateringer gjennom en blogg, samtidig som du gir besøkende svar på vanlige spørsmål gjennom FAQ-seksjonen. Plus-pakken er perfekt for bedrifter eller enkeltpersoner som ønsker å engasjere seg med sitt publikum og tilby ekstra verdi gjennom relevant innhold.
  • Premium: Skreddersydde nettsider
  • Hvis du ønsker en unik og skreddersydd nettside som skiller seg ut fra mengden, tilbyr vi Premium-pakken. Med denne pakken vil våre erfarne designere og utviklere jobbe tett med deg for å skape en nettside som er skreddersydd etter dine spesifikke behov og merkevareidentitet. Vi tar hensyn til din visjon, og kombinerer det med våre ekspertise for å levere en imponerende nettside som gir deg et konkurransefortrinn. Premium-pakken er ideell for bedrifter eller organisasjoner som ønsker en unik og profesjonell nettside som gjenspeiler deres merkevare og virksomhet på best mulig måte.

Uansett hvilken pakke du velger, vil våre malbaserte nettsidepakker i WordPress gi deg en solid plattform for å bygge din online tilstedeværelse. Vi tar oss av tekniske detaljer og designelementer, slik at du kan fokusere på det som er viktigst – å vokse din virksomhet og engasjere ditt publikum.

Kontakt oss i dag for å diskut det beste alternativet for dine behov og start reisen mot en imponerende nettside i WordPress. Vi ser frem til å samarbeide med deg og skape en nettside som hjelper deg med å oppnå dine mål.

Flere saker innen nettsider og design

Pronto by Pixeldust

Med Pronto Basic & Plus får du den fordelen av å ha en nettside som er raskt utviklet, men samtidig opprettholder høy kvalitet og estetisk appell. Dette gir deg muligheten til å komme raskt på nettet med en nettside som er både profesjonell og imponerende.

Pronto Premium er «toppmodellen» innenfor Pronto-tjenesten. Jeg ønsker å tilby deg det beste av begge verdener – skreddersydde nettsider som er satt opp i et godt system for å sikre en rask og effektiv prosess. Med Pronto Premium vil vi sammen jobbe for å oppnå Deres mål og få den nye nettsiden Deres på plass så raskt som mulig.